BIZBARCELONA 2019 – 12/06/2019

A continuació t’informem de com et pots acreditar sense cost al proper Saló BizBarcelona, que tindrà lloc els dies 12 i 13 de juny a Fira de Barcelona, aquest acord de gratuïtat és exclusiu per a col·legiats i col·legiades i ha estat gràcies a l’Associació Intercol·legial, entitat que gestionem activament des del nostre Col·legi.

 Per fer la teva acreditació has d’accedir a:

https://registration.firabarcelona.com/#/es_CA/S092019/WEB

Amb aquesta acreditació no has de passar per taquilles, pots entrar directament al Saló.

Si teniu problemes tècnics amb l’acreditació podeu contactar amb Fira de Barcelona al 93 233 20 00, assistència tècnica per acreditacions.

Esperem et sigui d’utilitat i gaudeixis de totes les possibilitats que ofereix el Saló. Un any més, nosaltres hi participarem conjuntament amb tots els Col·legis Professionals de Catalunya a l’stand B-242.

En el marc del mateix Saló, el nostre Col·legi, a través de l’Associació Intercol·legial a la qual pertany, celebrarà el 12 de juny, de 10 a 15 hores, un Networking Interprofessional, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.

Les persones col·legiades  tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre, i d’altre, sector i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats. Es generarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant segons els interessos + llistat detallat dels participants i acreditació/ identificació personal.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIONS:  7 de juny.

Reserveu la vostra plaça FENT CLIK AQUÍ  

L’Associació Intercol·legial també ha organitzat per a tots els col·legiats i col·legiades una conferència sobre “Transformació digital i entorn personals” de la que en son ponents Genís Roca i Milagros Pérez Oliva, el 13 de juny a les 12.00 h al recinte firal de Monjuïc, Pavelló 8, en la que esperem la vostra assistència.

NOTA: Per aconseguir el codi d’accés gratuït, heu d’enviar un correu demanant-lo a collegi@agrifor.org. Hi ha 10 invitacions disponibles que s’entregaran en ordre de petició.